Alleva

Φυτοθρεπτικά

“Στην φύση βρίσκουμε τα πάντα. Η φύση είναι η μητέρα μας, είναι η έμπνευση μας, είναι ο οδηγός μας, σε αυτή την ζωή.”

Φυτοθρεπτικά

και άλλα λειτουργικά συστατικά

Η DIUSA PET, στην ενδελεχή αναζήτησή της για καινοτομία, επέλεξε να εμπλουτίσει τις συνταγές της με φυσικά φυτοθρεπτικά και άλλα φυσικά συστατικά με ισχυρή λειτουργική δράση. Η Diusa Pet έχει επιλέξει πολύ προσεκτικά αυτά τα στοιχεία χάρη στην αποδεδειγμένη τους αποτελεσματικότητα, ποιότητα και ασφάλεια και τα χρησιμοποιεί για να αναβαθμίσει τα θρεπτικά της συστατικά. Η πανίσχυρη φυσική ανάμιξη αρωματικών φυτών, όπως το γαρύφαλο, ο κουρκουμάς, το δεντρολίβανο και το λεμόνι, αποτελούν το κοινό χαρακτηριστικό ολόκληρης της σειράς Holistic και περιλαμβάνει πολύ υψηλή συμμετοχή σε δραστικές ουσίες. Προσφέρει υψηλή αντιοξειδωτική και προστατευτική δράση, συμβάλλοντας στην καθυστέρηση της κυτταρικής γήρανσης, περιορίζοντας την επίδραση του χρόνου στους ζωτικούς ιστούς του σώματος, χάρη στις πολυφαινόλες και άλλες δραστικές ουσίες.
Η αλόη που χρησιμοποιείται από την DIUSA PET είναι απολύτως φυσική καθώς παράγεται σύμφωνα με κατοχυρωμένη διαδικασία που προσφέρει υψηλότατο επίπεδο δραστικών ουσιών. Αυτή προστατεύεται προκειμένου να διατηρηθούν η ποιότητα και η ποσότητα σταθερές και άρτιες στο τελικό προϊόν, ώστε εκείνο να συμβάλει στη δράση του ανοσοποιητικού συστήματος, τονώνοντας παράλληλα την υγεία και την αναδόμηση του δέρματος. Η φυσική ρίζα τζίνσενγκ είναι φημισμένη εδώ και αιώνες στην παραδοσιακή ανατολική ιατρική για τις ευεργετικές της ιδιότητες. Αποφασίσαμε λοιπόν να χρησιμοποιήσουμε το πολύτιμο αυτό συστατικό στα προϊόντα μας συνεργατικά με άλλα φυτοθρεπτικά αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας.

Η DIUSA PET καινοτομεί σημαντικά με την προσθήκη των ανθών κάνναβης της ποικιλίας Sativa στις συνταγές των τροφών για κατοικίδια. To πολύτιμο αυτό συστατικό προέρχεται από άκρως εκλεκτές ποικιλίες κάνναβης, καλλιεργημένες με φυσικά μέσα, χωρίς χημικά πρόσθετα, με αποτέλεσμα εγγυημένα υψηλή ποιότητα, απόλυτη ασφάλεια και μηδενική τοξικότητα. Τα μέρη που χρησιμοποιούνται είναι ο ανθός των θηλυκών και τα φύλλα της κορυφής, οπού συγκεντρώνονται τα ενεργά συστατικά.

Καθώς συλλέγουμε μόνο ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε αποξηραμένη κολοκύθα, μια εξαιρετική πηγή διαλυτών ινών, για την υποστήριξη της εντερικής λειτουργίας και της απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών.

Η DIUSA PET χρησιμοποιεί έναν καινοτόμο συνδυασμό τριών επιλεγμένων και αγνών πηγών αμύλου από τα είδη Saccharomyces cerevisiae και Cyberlindnera jadinii. Αντίθετα με τα άμυλα που συνήθως χρησιμοποιούνται από τη βιομηχανία τροφίμων, τα οποία αγοράζονται ήδη «εξαντλημένα» ως υποπροϊόντα άλλων επεξεργασιών, εκείνα που χρησιμοποιούμε στην Diusa Pet καλλιεργούνται αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό και ανάλογα με την ποιότητά τους έχουν την ικανότητα να ενεργοποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα, χάρις στην ιδιότητα των β- γλυκανών που περιέχονται στο κυτταρικό τοίχωμα και να δεσμεύουν τους παθογόνους μικροοργανισμούς, χάρις στους επιλεγμένους και απομονωμένους ολιγοσακχαρίτες μαννόζης – MOS.

Μετά από την συνεχή μας έρευνα και επιλογή υψηλά αγνών λειτουργικών συστατικών, η Diusa Pet επιλέγει να χρησιμοποιεί αδρανοποιημένα κύτταρα ευεργετικών βακτηρίων γαλακτικού οξέος, όπως το Lactobacillus acidophilus και το Lactobacillus casei, αδρανοποιημένα και παγωμένα ανάλογα το είδος, σύμφωνα με μια συγκεκριμένη διαδικασία που ονομάζεται τυνταλισμός, τα οποία αρχειοθετούνται ώστε να γνωρίζουμε ακριβώς των αριθμό των βακτηρίων που προστίθενται στο προϊόν. Αυτό καθιστά δυνατή την ακριβέστατη δόση, αποδεδειγμένη από κλινικούς ελέγχους, δεδομένου ότι τα αδρανοποιημένα κύτταρα διατηρούν τη δομή τους και τη δυνατότητά τους να «συνεργάζονται» με εντεροκύτταρα, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα όσο ανταγωνίζονται με τα παθογόνα βακτήρια.

Συμπληρωματικά με το υψηλής ποιότητας ιχθυέλαιο, που προμηθευόμαστε από βιώσιμες φυσικές πηγές, χρησιμοποιούμε επίσης επιπλέον Ωμέγα-3 από φύκια (Schizochytrium sp., πλούσιο σε DHA) ιδιαίτερα χρήσιμο στην αντιμετώπιση των φλεγμονών σε κάθε βαθμό και σημείο του σώματος.
Οι ίνες των ζαχαρότευτλων χρησιμοποιούνται αφού έχουν αφαιρεθεί όλα τα σάκχαρα και είναι εξαγνισμένες, μειώνοντας την ενέργεια της προσλαμβανόμενης τροφής από τα μικρά ζώα με τάση να είναι υπέρβαρα. Εκτός αυτού, είναι ιδιαίτερα πολύτιμο συστατικό για τη μείωση του βαθμού απορρόφησης της γλυκόζης που απελευθερώνεται με την πέψη των αμύλων, ένας παράγοντας που συνεισφέρει στη διατήρηση του φυσιολογικού επιπέδου σακχάρου στο αίμα. Επίσης, ενισχύουν την εντερική περίσταλση. Σε γάτες που παρουσιάζουν την τάση σχηματισμού τριχόμπαλων, η αύξηση των φυτικών ινών μπορεί να βοηθήσει στην μείωση του σχηματισμού τους, βοηθώντας ταυτόχρονα το πέρασμά τους από τον γαστρεντερικό σωλήνα.